Onze klanten

“Wij nemen de dienst archiefbewerking af voor opslag voor in de toekomst. In zoverre zoals het archief nu is opgebouwd door AllBidigit heeft dat zijn efficiëntie bewezen. Op het moment dat ik stukken moest terug vinden, is het altijd goed en snel boven water gekomen. Want het gaat inmiddels om meer dan 150 dozen aan archief. Dan geeft het mij een goed gevoel dat alles veilig opgeborgen staat en alles goed opgebouwd is zodat het makkelijk terug te vinden is. Ik ben tevreden, ik kan het snel terug vinden dat is die efficiëntie.”

Novadic Kentron

“Wij hebben onze bouwvergunningen laten digitaliseren, dit was een onderhandse aanbesteding waarbij de keuze is gemaakt op prijs, kwantiteit en kwaliteit. Het is een kwestie van elkaar bellen en afspreken. De kracht om dingen aan te passen heeft AllBidigit wel, ze zijn erg flexibel.”

Gemeente Eersel

“Wij zijn een transportbemiddelingsbedrijf waarbij wij transportoplossingen zoeken voor onze klanten, dit laten wij door andere bedrijven doen. Wij zijn voornamelijk gericht op spoedtransporten van 80.000 tot 85.000 ritten per jaar, onze papierflow is massaal! We hebben geen ruimte om papier op te slaan. Hierbij is AllBidigit al tien jaar een waardevolle toevoeging, waar wij het archief laten opslaan. Wij zitten in een tijd kritische business, elk aangevraagd document moet er eigenlijk gisteren al zijn. Dat hebben ze tot nu toe altijd waargemaakt.”

Roberts Europe

“Wij hebben veel diensten afgenomen bij de organisatie. Het grootste gedeelte archief hebben wij uit huis geplaatst. Het gaat om archief waarvan wij een digitaal variant hebben. Er staat geregistreerd of het regionaal archief bewaard moet worden of vernietigd, hier krijgen wij een seintje over. Wij maken ook gebruik van jullie scanfaciliteiten, het digitaliseren en tot slot maken wij gebruik van de dienst detacheren. De meerwaarde hiervan is dat wij sneller en efficiënter kunnen werken. De prijs-kwaliteitverhouding van deze diensten zijn erg goed, daarbij denkt AllBidigit goed mee met het oplossen van diverse zaken.”

Gemeente Tilburg

“Iedere advocaat moet digitaal gaan werken, maar ook klaar zijn voor de digitale wereld. Wij zijn vroegtijdig samen gaan werken met AllBidigit omdat digitaliseren niet alleen een technisch proces is voor de automatiseringsdeskundigen. Het vereist ook een andere werkwijze van iedereen die van het systeem gebruik maakt. Je moet tijd nemen om daar over na te denken om zowel de digitalisering als de nieuwe werkwijze zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen. Weinig advocaten zijn zich bewust van het feit dat niet alleen hun ICT afdeling maar ook zijzelf qua aanpassingen van hun werkwijze tijd moeten investeren om alles goed te laten verlopen. In de praktijk blijkt dat deze tijdsinvestering zich dubbel en dwars terugverdiend door de tijdwinst die je met de nieuwe werkzaamheden behaalt. Het is van belang je wensen aan te passen op het digitale programma dat wordt geïmplementeerd. AllBidigit is daarom een goede partner want zij richt zich niet alleen op het proces, maar zorgt ook voor een goede samenwerking en training op maat ingericht voor opdrachtgevers”

Helma Krijger
Eigenaar, Krijger Advies

Door het digitaliseren van de contracten zijn deze toegankelijker geworden (o.a. zoeken op trefwoorden). Hierdoor kunnen betrokkenen zelf zoeken in de database en worden andere collega’s niet onnodig belast. Deze efficiëntere werkwijze levert vooral een tijdbesparing op, wat zich resulteert in een kostenbesparing.

Fer Meuser
Purchasing & Contracts, Petrochemical Pipeline Services

Het DMS JOIN is geïmplementeerd en samen met 50 gebruikers ontvangen ze nu o.a. hun post die door AllBidigit digitaal in het systeem wordt gezet. In 2012 is hier de volgende uitbreiding gedaan zodat ook alle inkomende facturen door AllBidigit worden gescand en herkend, daarna worden zo door het digitale systeem aangeboden ter goedkeuring voor betaling.

Roger Bervoets
Teamleider Financiële Administratie, Stichting Pedagogisch Sociaal Werk Midden-Limburg

Wat betreft het digitaliseren van de patentendossiers en octrooidossiers kan AllBidigit slagkracht laten zien. Jullie kunnen snel schakelen, dat is het voordeel van een compact bedrijf. Als jullie zeggen dat ergens aandacht aan geschonken moet worden, dan gebeurt dat ook snel en goed! Een heel flexibele organisatie.

Jacques van de Laar
DSM Expert Center, DSM

Wij hebben onze bouwvergunningen laten digitaliseren, dit was een onderhandse aanbesteding waarbij de keuze is gemaakt op prijs, kwantiteit en kwaliteit. Het is een kwestie van elkaar bellen en afspreken. De kracht om dingen aan te passen heeft AllBidigit uitstekend, ze zijn erg flexibel.

Jan Heijman
, Gemeente Eersel

Ook aan de slag met onze document management systemen?