Missie en visie

personeelOnze visie

Het digitaal werken, effectieve en efficiënte informatieoverdracht, anytime, anywhere en op any device bij uw bedrijfsinformatie kunnen. In een steeds sneller veranderende samenleving worden steeds hogere eisen aan de informatietechnologie gesteld. AllBidigit wil oprichter én inrichter zijn op het gebied van document- en informatiemanagement.

Kennis van bedrijfsprocessen, kennis van wet- en regelgeving op het gebied van archiveren, kennis van (digitale) archief-opslag en beheer van gegevens en informatie.

Het is ons streven om op deze kennisgebieden door te ontwikkelen waardoor er een beheersbare en efficiënte organisatie blijft bestaan en mee te gaan in de maatschappelijke ontwikkelingen. In de markten waar we opereren, willen we gezien worden als een professionele speler op ons werkterrein. Binnen deze visie past ons concept ABD: Altijd Blijven Doorontwikkelen. Wij adviseren onafhankelijk en deskundig én zorgen dat uw systemen optimaal functioneren en u daar slim, snel en soepel mee overweg kan gaan!

Zie ook onze Kernwaarden.

Onze missie

Wij dragen bij aan een makkelijker bestaan, door als kennisorganisatie innovatief te opereren in de wereld van informatie- en documentmanagement.