Kernwaarden

AllBidigit heeft haar kernwaarden vertaald in een aantal woorden. Deze kernwoorden geven aan wat wij belangrijk vinden, hoe we dit uitvoeren en uitdragen binnen én buiten onze organisatie: kwaliteit, servicegericht, openheid en betrouwbaar.

Beveiliging-voor-ArchiefBetrouwbaar

Vertrouwen, duurzaam en authentiek

Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. Vertrouwen in een persoon, in professionele werkzaamheden en de manier waarop zaken worden gedaan zijn de basis van een duurzame relatie. Het authentiek zijn in alle handelingen en de manier van goed zaken doen staan op nummer één.

Kwaliteit

Bekwaamheid en niveau

Het beheer van uw gegevens en bedrijfsgevoelige informatie wordt op het hoogste kwaliteitsniveau gehanteerd. Uiterste kennis op elk gebied van document en informatiemanagement is van essentieel belang. Gedreven informatiemanagers hebben behoefte zich te blijven (door)ontwikkelen. Innoveren is een continu proces. Kwaliteit vanuit het interne proces is de basis voor het leveren van kwaliteit aan alle betrokkenen.

Servicegericht

Advies, dienstverlenend en oplossingsgericht

AllBidigit is een flexibele organisatie, die werkt vanuit de behoefte van de klant. Wij luisteren eerst goed naar uw vraag voordat we advies geven. We willen u optimaal van dienst zijn door eerst de kern (de ziel) van uw organisatie te leren kennen. Op dat moment krijgen wij (in)zicht in uw lopende bedrijfsprocessen en bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan.

Openheid

Transparantie en communicatie

Wij zorgen ervoor dat zaken inzichtelijk en transparant zijn. In de wereld van informatie- en documentmanagement is alles al ingewikkeld genoeg. Wij maken het een stuk makkelijker voor u door niet alleen open en duidelijk te communiceren, maar ook alle informatie en kennis met u te delen. Onze website is zo gemaakt dat u van onze diensten én oplossingen diverse PDF-files kunt downloaden.

Zie ook onze Visie en missie.