Webshop voor archief

Webshop-2Een webshop voor archief geeft u slim, soepel en snel toegang tot uw papieren en digitaal archief! Wij hebben voor u een webshop ontwikkeld om u binnen één vingerknip toegang te geven tot uw archief. Dit systeem gebruiken wij voor archieven die wij voor onze klanten hebben opgeslagen. Deze applicatie bieden kunt u echter ook via AllBidigit aanschaffen om uw archief vanaf uw eigen locatie te beheren.

Webshop voor archief

Een webshop voor archief is exact datgene waar u aan denkt bij een webshop: namelijk een online winkel waar archiefstukken te verkrijgen zijn. In dit geval uiteraard uw eigen archiefstukken. Het werkt heel simpel. Na het overbrengen van uw archief naar ons depot, importeren wij een database (aangeleverd, of nog aan te maken) in onze webshop en verlenen uw medewerkers daarna toegang.

Het nieuwe proces

In de webshop kunt u uw dossiers eenvoudig vinden door de diverse ingevoerde kenmerken. Denk hierbij aan een inhoudsomschrijving, periode, groepen, dossiernamen/kenmerken. Wanneer u of uw medewerker het archiefstuk (doos of dossier) heeft gevonden, is het mogelijk om dit stuk aan te vragen. Er is dan de keuze om dit te laten scannen of fysiek te laten leveren binnen een aantal uur (2 tot 24 uur).

Hierover maken we met u afspraken op maat. Geheel passend bij uw bedrijfsbehoefte en naar wens.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs voor een oriënterend gesprek! Wij helpen u graag op weg.

Laatste nieuws
Kunnen wij u helpen?

Bel onze specialisten voor advies, of plan een demonstratie