Factuurverwerking

Met de inzet van de factuurverwerking-software van AllBidigit bespaart u tijd én kosten op het invoeren, archiveren en raadplegen van uw bedrijfsfacturatie. Facturen worden digitaal verwerkt volgens een nauwgezet proces. Relevante gegevens van digitale facturen worden door onze geavanceerde herkenningssoftware automatisch herkend en doorgegeven aan uw financiële systeem. De facturen zijn vervolgens direct opvraagbaar. Deze factuurverwerking-software bespaart tijd en geld en is 100% betrouwbaar.

Factuurverwerking: tijdwinst, kostenbesparing én nooit meer facturen kwijt

Het opleveren van de facturen kan op de manier zoals u dat wenst. Afhankelijk van het door u gebruikte financiële systeem kunnen de facturen automatisch of handmatig worden ingelezen. Daarna kunnen de facturen digitaal door het fiatteringsproces worden goedgekeurd (zie ook: Factuurverwerking & Fiattering).  Indien u nog geen software heeft om facturen digitaal te fiatteren kunnen we u deze ook aanbieden.

Hoe het factuurverwerkingsproces in een notendop verloopt:

Postbus legen -> Voorbereiden inlezen -> Scannen facturen -> Coderen facturen -> Verificatie -> Oplevering.

Meer slimme en kostenbesparende opties?

Naast de factuurverwerking regelt AllBidigit op wens ook uw gehele postverwerking. Wilt u weten of het uitbesteden van uw postverwerking een slimme én kostenbesparende optie is voor uw bedrijf? Kijk dan voor meer informatie op de pagina Postverwerking.

Direct contact opnemen met een van onze adviseurs kan natuurlijk ook. Klik hier.

Vraag gratis brochures aan

Vul dit formulier in en vraag hier direct onze gratis brochures aan.

Laatste nieuws
Kunnen wij u helpen?

Bel onze specialisten voor advies, of plan een demonstratie