Detachering en consultancy

Het gebied van consultancy omhelst het totale vakgebied van informatie- en documentmanagement. Met de nieuwe informatietechnologie zijn wij uiteraard volledig bekend. Onze kennis van de archivistiek en de daarbij behorende wet- en regelgeving enerzijds en onze kennis van de technieken (IT oplossingen) anderzijds maakt dat wij een toonaangevende dienstverlener zijn binnen het vakgebied.

Capaciteitsproblemen? Onze denkkracht als een service!

Bij ziekte, vakantie of andere capaciteitsproblemen kunnen wij u voorzien van vakbekwame medewerkers op het gebied van informatie- en documentbeheer. Wij ondersteunen u ook op projectbasis.

Specialisten in huis

Detachering-ConsultancyWij hebben vak-opgeleide medewerkers in dienst die wij kunnen detacheren op verschillende niveaus van werken. Van uitvoerend tot leidinggevend niveau. Onze medewerkers hebben opleidingen genoten zoals VVA, SOD I, SOD II, VVA, archiefschool, HDMI, IDM en bedrijfskundige informatica. Zij hebben daarnaast over ruime ervaring op het gebied van documentaire informatievoorziening en zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied.

Doorontwikkelen in IT

Onze IT- medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologieën en hebben ervaring in de volledige digitale werkomgeving. We weten voor u de overstap te maken naar het digitale werken of dit te verbeteren waar nodig is. We implementeren systemen, koppelen digitaal gemaakte documenten en verbinden applicaties (smart digital solutions) zodat er een beheersbare en efficiënte organisatie blijft bestaan.

Heeft u behoefte aan tijdelijke of projectmatige ondersteuning op detacheringsbasis?

Neem dan hier contact op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Laatste nieuws
Kunnen wij u helpen?

Bel onze specialisten voor advies, of plan een demonstratie