Archiefvernietiging

‘Weet waar u uw archief heen brengt voor archiefvernietiging.’

Of het nu gaat over het periodiek afvoeren van vertrouwelijke documenten of het éénmalig vernietigen van uw archief: AllBidigit is uw betrouwbare partner voor archiefvernietiging in heel Nederland. Daarbij krijgt u 100% de zekerheid dat alles discreet wordt verwerkt zodat na de archiefvernietiging uw gegevens niet per ongeluk in verkeerde handen terechtkomen.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en service

Papiervernietiging-267x400Gevoelige bedrijfsinformatie (met bijv. informatie over personen), moet op een veilige en betrouwbare manier worden vernietigd. Wij adviseren en helpen u graag bij alle vormen van inzameling en vernietiging van (vertrouwelijk) materiaal. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn kernwaarden die wij in elk proces hanteren en ook belangrijke begrippen als het gaat om archiefvernietiging.

De archiefvernietiging

Onze dienstverlening biedt u vele mogelijkheden. Zo kanaliseren wij speciaal beveiligde containers, eventueel zelfs permanent, die u zelf in uw eigen tempo kunt vullen en laat ophalen. Een andere veelgebruikte oplossing is ook dat u het opruimen geheel aan ons overlaat. Wij leveren containers en mankracht voor uw organisatie en zorgen ervoor dat de vertrouwelijke data in uw archief snel en veilig wordt ingezameld en vernietigd.

Wilt u uw archief opruimen en dit bij ons onderbrengen? Zie ook Archiefopslag.

Laatste nieuws
Kunnen wij u helpen?

Bel onze specialisten voor advies, of plan een demonstratie