Archiefopslag en -beheer

Door het uitbesteden van al uw archiefopslag en -beheer, werkt u efficiënter naar uw eigen doelstellingen.

Wij ontzorgen op het gebied van archiefopslag en -beheer. Wij ontdoen uw organisatie van papierbergen en (onnodige) papierstromen, zowel digitaal als analoog. Wij organiseren een heldere (digitale) structuur in uw archief. Uw gehele archief registreren wij in onze webbased CSC applicatie dat 24/7 voor u toegankelijk is. Hierdoor heeft u altijd inzicht in uw archief-documenten.

Kantoorruimte is duur! Daarom is het efficiënt gebruikmaken van beschikbare ruimte (voor archiefopslag) van groot belang. Bovendien levert uitbesteden en het laten beheren van uw archief een fikse kostenbesparing op en een efficiëntere werkwijze.

Archiefopslag en-beheer

Uw (papieren) archief wordt in een speciaal hiervoor gebouwd depot opgeslagen. Dit moet georganiseerd, veilig en betrouwbaar gebeuren. U kunt uw dossier via onze webshop raadplegen en indien nodig opvragen. Wij brengen dit fysiek naar u toe óf scannen het direct voor u in.

Meer over weten over onze webshop waarbij u uw dossiers kunt raadplegen, klik dan op deze link: Webshop voor Archief.

AllBidigit helpt u ook bij het tijdig vernietigen van uw archief. Voor meer informatie klik op Archiefvernietiging.

Archiefdepot

Momenteel beheren wij meer dan 70.000 strekkende meter archief van diverse organisaties, waaronder overheidsorganisaties, zorginstellingen en verzekeraars.

Ons archiefdepot is gebouwd conform de eisen van de Nederlandse archiefwet. Dit houdt onder andere in dat er klimaatbeheersing (luchtvochtigheid en temperatuur) aanwezig is. De toegang tot de ruimte wordt beheerst via een elektronisch camerabeveiligingssysteem zodat er 24-uurs beveiliging is.

Laatste nieuws
Kunnen wij u helpen?

Bel onze specialisten voor advies, of plan een demonstratie