Zusterbedrijf RetSoft lanceert DMS Business

RetSoft, gevestigd in Nederland en wereldwijde leverancier van documentoplossingen, lanceert DMS Business. Een Document Management Systeem met functionaliteiten zoals Versiebeheer en Workflow, allemaal beschikbaar binnen de vertrouwde en eenvoudig te gebruiken interface waarmee RetSoft groot is geworden. Het onderscheidend vermogen zit in HOE de functies gebruikt kunnen worden.

Document management systeem

Iedereen archiveert en digitaliseert documenten op zijn eigen manier. Documenten worden vaak gekopieerd en (in verschillende versies) op diverse plekken opgeslagen. Bijvoorbeeld in orders, in de computer van collega’s, op het netwerk of in verschillende systemen. Ook raken documenten vaak kwijt.

Een document management systeem (DMS) is een software oplossing om het documenten- en informatiebeheer goed te organiseren. Met een DMS kan de hele organisatie samenwerken aan dezelfde documenten waarbij deze documenten telkens als een nieuwe versie worden bewaard en kunnen taken aan documenten worden gehangen waar bijvoorbeeld een collega actie op moet nemen (aanvullen, accorderen, etc.).

  • Bevinden zich documenten vaak op verschillende plaatsen en/of in verschillende systemen?
  • Duurt het terugvinden van documenten vaak lang?
  • Twijfelt u wel eens of u de juiste versie van een document heeft?
  • Weet u vaak niet of bepaalde documenten door collega’s nog afgewerkt moeten worden of raakt u hierin weleens het overzicht kwijt?

Dan is een DMS een oplossing.

Schrijf u gratis in voor het online webinar en ervaar de voordelen van het meest gebruiksvriendelijke DMS.