Kennismaking en inloopmiddag

Woensdagmiddag 15 mei, in het pand aan de Hoederkamp in Emmen, worden de gasten hartelijk welkom geheten bij de ingang. De medewerkers van Allbidigit Noord hebben deze inloopmiddag georganiseerd voor de buren en belangstellenden. Het pand waarin Allbidigit Noord nu is gevestigd is namelijk ook de thuisbasis van een aantal ICT georiënteerde bedrijven en dienstverleners.

De gasten kregen bij binnenkomst een heerlijk drankje aangeboden, waarna Jan Sijken de gasten toesprak. Naast een hartelijk woord van welkom gaf hij aan het enorm belangrijk te vinden dat de naaste buren van elkaar weten wat zij doen en wie zij zijn. Uiteraard gaf Jan ook een uiteenzetting over de producten en diensten van Allbidigit en heeft hij de medewerkers in Emmen voorgesteld aan de gasten.

Hij sloot zijn toespraak af met de oproep om deze middag vooral te gebruiken om met elkaar in gesprek te gaan, kennis met elkaar te maken en ook vooral de bedrijven aan elkaar te presenteren. Dit gaat het beste onder het genot van een drankje en een hapje en dat hadden de collega’s in Emmen dan ook goed geregeld.

Gezien de reacties van de gasten kijken ze terug op een prima en constructieve bijeenkomst.