De verhuizing van Allbidigit Noord

De verhuizing van Allbidigit Noord is goed verlopen en een aantal nieuwe medewerkers zijn begonnen vanwege een nieuwe opdracht: het scannen van een groot aantal zaakdossiers.

Jan Sijken (Vestigingsdirecteur Allbidigit Noord): “De nieuwe klant heeft een zestal vestigingen verdeeld over heel Nederland. Een groot deel van de zaakdossiers liggen intussen al in Emmen. Maandelijks komen daar nieuwe dossiers bij. Alle zaakdossiers worden aan de hand van een vastgesteld protocol door ons voorbewerkt. Na het voorbewerken worden er bepaalde kenmerken in het dossier aangebracht en deze worden vervolgens gedigitaliseerd. Na het digitaliseren vindt er nog een zgn. routing plaats en worden de resultaten gecontroleerd. Uiteindelijk zetten wij de digitale bestanden over in het systeem van onze klant.”

Met deze transitie beschikt de klant straks over een volledig digitaal bestand met zaakdossiers. De eerste voorbereidingen zijn ook getroffen om voor dezelfde klant de dagelijkse post te gaan verwerken. Dit betreft zowel analoge post als ook digitale post. De digitale bestanden zijn hiermee op alle locaties toegankelijk en dit maakt dat de klant een hoge mate van flexibiliteit realiseert in haar bedrijfsvoering.