Detachering en Consultancy

shutterstock_1585222791-1

Detachering en consultancy

Het gebied van detachering en consultancy omhelst het totale vakgebied van informatie- en documentmanagement. Met de nieuwe informatietechnologie zijn wij uiteraard volledig bekend. Onze kennis van de archivistiek en de daarbij behorende wet- en regelgeving enerzijds en onze kennis van de technieken (IT oplossingen) anderzijds maakt dat wij een toonaangevende dienstverlener zijn binnen het vakgebied.

Capaciteitsproblemen? Onze denkkracht als een service!
Bij ziekte, vakantie of andere capaciteitsproblemen kunnen wij u voorzien van vakbekwame medewerkers op het gebied van informatie- en documentbeheer. Wij ondersteunen u ook op projectbasis.

Wij hebben vak-opgeleide medewerkers in dienst die wij kunnen detacheren op verschillende niveaus van werken. Van uitvoerend tot leidinggevend niveau. Onze medewerkers hebben opleidingen genoten zoals VVA, SOD I, SOD II, VVA, archiefschool, HDMI, IDM en bedrijfskundige informatica. Zij hebben daarnaast ruime ervaring op het gebied van documentaire informatievoorziening en zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied.

Doorontwikkelen in IT

We weten voor u de overstap te maken naar het digitale werken of dit te verbeteren waar nodig. We implementeren systemen, koppelen digitaal gemaakte documenten en verbinden applicaties (smart digital solutions) zodat er een beheersbare en efficiënte organisatie blijft bestaan.

Trainingen en cursussen

AllBidigit verzorgt trainingen en cursussen op maat. Dat doen we desgewenst ook incompany. De trainingen worden gegeven door ervaren deskundigen die theorie naar praktijk kunnen vertalen. Niet alleen op het gebied van traditionele archiefwerkzaamheden, maar ook op het gebied van het digitaal werken kunt u bij ons terecht voor een training of (meerdere) cursussen. Wij geven trainingen en cursussen op maat voor zowel overheidsorganisaties, gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven.

Voorbeelden van onze trainingen

  • Postregistratie en -categorisatie
  • Dossierselectie en -vernietiging
  • Digitaal werken
  • Digitaal vergaderen

Bent u benieuwd hoe wij uw bedrijf en medewerkers vooruit helpen? Bel voor een training of cursus!