AllBidigit genomineerd voor Europese DM Awards

De AllBidigit Group is genomineerd voor de Europese DM Awards in de categorieën: Service Bureau/Outsourcing/BPO en Best Company of the year.

Afgelopen jaren heeft de AllBidigit Group zich, zowel in Nederland als ook buiten onze landsgrenzen, bewezen op de markt van Document Management. Met als trots resultaat twee eervolle nominaties voor de Europese DM Awards. De brede expertise, innovatieve oplossingen en de flexibiliteit van AllBidigit, hebben zich vertaald in een sterk groeiend aantal klanten en opdrachtgevers. Dit wordt nu beloond met de nominatie voor deze mooie, internationale awards. Langs deze weg willen we onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de opdrachten die wij samen met u hebben mogen uitvoeren.

Stem nu!

Om deze DM Awards nu te verzilveren, moet er gestemd worden. Wij hopen natuurlijk ook op uw stem te mogen rekenen. Stemmen kan via deze link: DMAwards. AllBidigit is genomineerd in de categorieën: BPO/Outsourcing/Bureau Business of the year én Company of the year. In de dropdown-tabellen bij Vote Now, staat onze naam gelijk bovenaan.

Stemmen kan tot 31 oktober 2016.

De uitreiking van de DM Awards vindt plaats op 24 november in Londen. Stem nu op AllBidigit!